Вступ
|
|
abaddon | Дата: Вторник, 16.09.2008, 23:45 | Сообщение # 1 |
Холоп
Статус: Offline
| 1. Abbadon 2. 279\0 3. http://darkswords.com.ua/char.php?u=abbadon 4. людина - копєйщик 5. Коля, 18, Києв 6. до агрів відношусь негативно. ПвП як по мені нормальна річ якщо чесне 7. кожен день 2-3 години ( але можуть бути виключення ) 8. влитися в колектив, найти нових друзів 9. позитивне, завжди готовий допомогти 10. бойовою одиницею)) 11. людина я весела, люблю поговорити. Завжди можу допомогти. а також лю ПиВкО)) 12. koller@ukr.net 13. був в клані StarLady. пішов з нього по своїй волі, бо був не задоволенй замом Анастасом що дуже багато собі позволяв
|
|
| |
Etlau | Дата: Вторник, 16.09.2008, 23:58 | Сообщение # 2 |
Герцог
| http://starlady.ucoz.ru/forum/2-120-1 Quote (abaddon) 5. Коля, 18, Києв ????
|
|
| |
anastas | Дата: Среда, 17.09.2008, 00:11 | Сообщение # 3 |
Холоп
| Quote (abaddon) 13. був в клані StarLady. пішов з нього по своїй волі, бо був не задоволенй замом Анастасом що дуже багато собі позволяв abaddon, хочу услышать подробнее, чем именно я не устроил тебя в нашем клане и что собственно ты можешь предоставить в качестве доказательств . Со своей стороны хочу отметить , что персонаж abaddon, к обязанностям в клане относился скептически, на указания Главы и зама реагировал нехотя и порой просто игнорировал. Имеет анархические наклонности и способен на авантюры.
|
|
| |
AZRAIL | Дата: Среда, 17.09.2008, 00:14 | Сообщение # 4 |
Ангел смерти
| Etlau, видать под требования заявку подгонял anastas, спс за характеристику З.Ы: еще есть мнения?
Я знаю что это сексизм, но я просто не доверяю тому, что истекает кровью около 5 дней и не умирает...!!!
|
|
| |
abaddon | Дата: Среда, 17.09.2008, 08:22 | Сообщение # 5 |
Холоп
| по-перше: нарахунок віку, так дійсно мені 16 на даний момент і я спеціально підігнав вік для того щоб вступити. мені дуже прикро і я прошу вибачення за свою брехню... по-друге: анастас, я не збираюся виносити бруд з того клана і з тобою мені спілкуватися не хочеться. по-третє: кращого від тебе я не очікував - написати якийсь бруд це в твоєму смаку. якщо ти не знав то більшість колишніх сокланів пішли через тебе. і до вибивання я завжди відносився з розумінням, чого зрозуміти не міг ти! ти не розумів що у людей бувають проблеми в реалі а також що потрібно ще навчатися! вибач, я не в школі а тут заклад по-серьйозніше і часу я спочатку не мав! Вибачте ще раз за брехню з віком. ну що я скажу, вирішувати вам...
|
|
| |
big_kotenok | Дата: Среда, 17.09.2008, 08:50 | Сообщение # 6 |
Герцог
| Не пересекался, мне нечего сказать по данному персу. З.ы. обман, настораживает.
|
|
| |
abaddon | Дата: Среда, 17.09.2008, 10:24 | Сообщение # 7 |
Холоп
| big_kotenok, те що пересікалися це точно) я тоді ше якийсь 200 був і ти мене в дремучому лісі розчихляв що свій баф - 100% тре качати бо на пвп буду мясом. я тебе послухав) ну а нарахунок обману не варто було... через це і невступлю(((
|
|
| |
AZRAIL | Дата: Среда, 17.09.2008, 11:58 | Сообщение # 8 |
Ангел смерти
| Quote те що пересікалися це точно) ?????
Я знаю что это сексизм, но я просто не доверяю тому, что истекает кровью около 5 дней и не умирает...!!!
|
|
| |
big_kotenok | Дата: Среда, 17.09.2008, 12:46 | Сообщение # 9 |
Герцог
| abaddon, Эту ситуацию помню, но там помойму маг был .... кстати помеченый зелёным Нада пообщатся в игре...буду вечером как всегда.
|
|
| |
anastas | Дата: Среда, 17.09.2008, 18:24 | Сообщение # 10 |
Холоп
| Quote (abaddon) по-друге: анастас, я не збираюся виносити бруд з того клана і з тобою мені спілкуватися не хочеться. по-третє: кращого від тебе я не очікував - написати якийсь бруд це в твоєму смаку. якщо ти не знав то більшість колишніх сокланів пішли через тебе. і до вибивання я завжди відносився з розумінням, чого зрозуміти не міг ти! Да будет известно Великому abaddon, что большинство сокланов клана Стаоледи были ИСКЛЮЧЕНЫ, а не ушли сами. Это первое. Второе, на месте зама Главы клана Старледи, практически любое моё действие принималось ТОЛЬКО с согласия и согласования с Главой. И, в-третьих, неужели так тяжко воспринимается правда о самом себе ? Лично меня очень многие критикуют за жесткость, не спорю , но мои действия ВСЕГДА направлены на благо клана!!! И я руководствуюсь Уставом и Правилами клана, чего о тебе ну никак не скажешь .
|
|
| |
AZRAIL | Дата: Среда, 17.09.2008, 19:26 | Сообщение # 11 |
Ангел смерти
| не вижу мнений советников
|
|
| |
Etlau | Дата: Среда, 17.09.2008, 20:05 | Сообщение # 12 |
Герцог
| В игре вроде не пересекался ... Первое впечатление, смазано ... (хотя Борис неплохо отзывался), Воздержусь
|
|
| |
Sarmat | Дата: Среда, 17.09.2008, 21:07 | Сообщение # 13 |
Феодал
| большого минуса в том, что человек завысил возраст не вижу, важно какие у него намерения и как он потом будет вести себя в клане, все-таки в 16 лет человек уже достаточно соображает, хотя порой прущие изо всех щелей гормоны сбивают с курса...скажу так - на испытательный
|
|
| |
Rasta | Дата: Среда, 17.09.2008, 23:09 | Сообщение # 14 |
Герцог
| ЧТо это ты Николай, в свои 16 пивко уже полюбил то?)) Не привыкай сильно)) + на испытательный. Возраст не отвечает требованиям, ну посмотрим что к чему уже когда пообщаемся.
|
|
| |
abaddon | Дата: Среда, 17.09.2008, 23:23 | Сообщение # 15 |
Холоп
| Rasta, я пивко люблю, але не злоупотребляю)) так, якщо є компанія)) а в свої 16 років я вже, так сказати, полу-студент і живу не дома, так що тренуюся по-чучуть)))
|
|
| |